Layanan kita

  • Panganan lan ombenan

    Panganan lan ombenan

    woh-wohan kita lan bubuk sayur-sayuran bisa digunakake digunakake ing panganan lan omben-omben beda.

  • Health Products

    Health Products

    úa Nutraceutical beda saka tanduran bisa diwenehake kanggo ngrumusake paling ing produk kesehatan.

  • Cosmetics

    Cosmetics

    Sawetara monomer Herbal kayata EGCG teh ijo bisa digunakake ing kesehatan kulit.

  • Pharmaceutical

    Pharmaceutical

    500 jinis wêdakakêna botani mentahan, Jampi extract kanggo pilihan. Certification ana.

Chengdu ChenLv Herb yaiku developer, produsen, exporter lan supplier utami mbeber tanduran, úa Nutraceutical, komponen efektif saka Jamu chinese lan produk sing gegandhengan menyang Pharmaceuticals, wedang, kesehatan lan Kosmetik industries.We duwe sepuluh taun pengalaman ing extraction, conentration, hubungan saka macem-macem Jamu Cina.

Read More

Products Bintang

Baru

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala