About Company

Chengdu Chenlv Herb Co., Ltd. (ChenLv Herb)

punika Produsèn profesional lan distributor mbeber tanduran, bahan mentahan pharmaceutical, halal tambahan lan aditif panganan. Wiwit 2006, kita wis diajeni lan setya porsi kabeh jinis pelanggan ing lapangan saka alam produk lan nggawe efforts dadi jalaran saka kesehatan manungsa.

markas sales kita dumunung ing Chengdu City, Provinsi Sichuan, kang asal saka pandas ing China. Ing basa produksi isine 50 mu lan dilengkapi telu tanduran garis produksi extraction. Ing saiki, produk utama kayata extract Epimedium, extract Citrus Aurantii, extract Maca, extract teh ijo, extract zaitun, berberine, resveratrol, levodopa lan ing. Perusahaan wis sistem kontrol kualitas swara kanggo njamin safety produk, stabilitas lan linuwih lan dijupuk ISO, kosher, halal, SC lan sertifikat liyane. We kudu laboratorium sawijining kang bisa isolasi atusan tanduran komponen monomer lan ngoptimalake proses produksi. Ing wektu sing padha, kita wis nyambut gawé cerak karo Food Research Institute of University Sichuan lan engineering bio pharmaceutical kanggo luwih berkembang kothak aplikasi saka tetanduran produk.

Kita Yahoo wis nggarap konsep " KREDIT FIRST, QUALITY FIRST " kanggo nggunakake peparingé ing alam akal, lan menehi liyane kesehatan manungsa.


WhatsApp Online Chat !