China Chamomile extract Produsen lan Suppliers | Chenlv

extract chamomile

Short Description:

Chamomile  Extract  asalé saka kembang saka tanduran chamomile liwat proses fermentasi. Kesehatan keuntungan sawijining kalebu anti-natoni lan sedative, anti-convulsivant, mbenakake sistem imun lan mual. Aplikasi chamomile Extract kalebu tambahan alam, omben-omben Jampi brewed lan cuka botani.


Detail produk

Tags Product

Aktif:  apigenin

CAS No .: 520-36-5

Jeneng Latin:  Matricaria chamomilla L.

Part digunakake:  kabèh Herb

Katon:  serbuk soklat kuning

Cara deteksi:  HPLC

Keterangan:

ratio10: 1

ratio20: 1

Apigenin5%

Apigenin10%

Tuah: 

extract chamomile a extract Herb kabèh pepe saka Matricaria chamomilla L., tanduran Compositae. Iku utamané ngandhut flavonoid, saponin, polisakarida, lengo molah malih bahan aktif. Wis efek anti-natoni, anti-jamur lan antispasmodic. Iku wis digunakake minangka bahan kosmetik pharmaceutical lan ngandhut Chamomile. Rambut lenga lenga jebad, krim lan lotions digunakake ing Eropah kanggo nambani maneka warna penyakit kulit.

Packaging Product: 25KG / drum

Wektu sah: 24 months


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !