Citrus -Methyl Hesperidin

Citrus -Methyl Hesperidin

Short Description:

Produk iki dicampur karo banyu-telat akeh dihydroflavone metil hesperidin.The khasiat vitamin P bisa nambah fungsi vitamin C, lan duwe anti-virus kuwat lan efek anti-bakteri, kang bisa nyandhet Reproduksi saka influenza virus.Can nyandhet aksi saka tyrosinase sing nimbulaké kulit kanggo dadi ireng, bisa digunakake kanggo nambani penyakit kulit kayata titik ireng, freckle.


  • Potongan: US $ 10 - 500 / kg
  • Min.Order Quantity: 25kg
  • Sumber Kabisan: 10000kgs per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

     

     

    Product Name: metil Hesperidin

    Jeneng Latin:  Citrus aurantium L

    Part Digunakna: Perkakas

    Úa aktif & Keterangan: metil Hesperidin94%

    CAS: 11013-97-1

    Cara Test: UV

    item TEST SPESIFIKASI   METHOD TEST
    katon Yelllow karo wêdakakêna Fine greenish visual
    ambu ora enak karakteristik visual
    Rasa karakteristik visual
    Identification (AB) positif visual
    kelarutan Gampang telat ing banyu visual
    Pengujian kadar logam 94% UV
    Chalcone syarat Meet HPLC
    Mesh Size 95% pass 80mesh CP2010
    Ash ≤0.5% CP2010
    akeh Kapadhetan ≥0.40g / ml CP2010
    Mundhut ing pangatusan <5,0% CP2010
    Metals heavy ≤20.0ppm CP2010
    minangka ≤2.0ppm AA
    Pb ≤2.0ppm AA
    Hg ≤0.1ppm AA
    cd ≤1.0ppm AA
    Total count plate ≤1000cfu / g CP2010
    Ragi & Mold ≤100cfu / g CP2010
    Coliforms Negative CP2010
    Salmonella Negative CP2010

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !