China Mucuna pruriens Extract Produsen lan Suppliers | Chenlv

Extract Mucuna pruriens

Short Description:

Mucuna  Pruriens (Cowitch, Konch) Extract  asalé saka werna pepe, wiji lan godhong saka tanduran MucunaPruriens. Iku ing wangun werna abu-abu nggoleki kanggo wêdakakêna cahya ngemot nganti 99% L-Dopa dening HPLC. Produk iki digunakake minangka stimulant kanggo sistem saraf pusat.


Detail produk

Tags Product

Aktif:  levodopa

Angka CAS:  59-92-7

Jeneng Latin: Mucuna Pruriens L.

Part digunakake:  Nut

Katon:  wêdakakêna nggoleki putih

Cara deteksi:  HPLC

Keterangan:

levodopa 15%  

levodopa 99%

Tuah: 

Mucuna pruriens yaiku spesies kacang sing mundak akeh ing tropics. Iku banget sugih ing levodopa alam, kang luwih ngejarke lan luwih kuat tinimbang levodopa tiron ing Sinemet, Madopar, utawa extract wiji Stalevo.Mucuna wis efektif perawatan saka penyakit Parkinson (PD) ing akeh patients.

Packaging Product: 25KG / drum

Wektu sah: 24 months


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!