• banner11
  • banner22
  • 7
  • 10
  • 6
13 години искуство биолошки екстракција

Ченгду Chenlv Херб копродукции, ООД (ChenLv Херб) е професионална производител и дистрибутер на растителни екстракти, фармацевтски суровини, додатоци во исхраната и храна адитиви. Од 2006 година, ние сме биле почестени и посветени да им служи на сите видови на клиенти ...

Прочитај повеќе
Види се
WhatsApp Онлајн Chat!