Истражување и развој

Нашите R & D центар се наоѓа во Ченгду, Сечуан, и имаат добри односи на соработка со меѓународни големи компании, како и познати универзитети. Во моментов, постојат 20professional работен кадар во нашата R & D и КК оддел. 12of вработените се високи истражувачите. Со цел да се соработува со работата на R & D, нашата лабораторија е опремена со HPLC-eLSD, HPLC, С.-MS, HPTLC, атомска апсорпција спектрофотометар, Нано Мембрана систем, со замрзнување сушење, SFE СО2 и така натаму.

На работата на R & D вклучува одвојување и прочистување на активна состојка на растенијата; оптимизира процесот на производство, анализа за активна состојка; истражување на функционалноста на квантитативна анализа на активни ingredients.We, исто така, обезбеди прилагодено производи и вршење на оцена на безбедноста со нашите био-технологија за селекција и за прочистување на ботанички ресурси.

 

Во текот на изминатите години, имаме успешно се развива и произведува повеќе од 100 видови, стандардизирани екстракти.

ChenLv Херб е енергични за развој на R & D центар, со цел да ви овозможи со најдобрите и најновите производи. Производи се избрани по случаен избор за периодично тестирање за да се задржи конзистентноста на секоја серија на производи.Сите нашето производство процеси строго ги следат строго спецификации на меѓународно сертифицирани GMP или противвредност, кои ги исполнуваат или надминуваат некои од најстрогите стандарди во светот. Ако имате било какви прашања во текот или по набавки, нашата ригорозни Документацијата треба да обезбеди секој чекор од производството е да се следат.


WhatsApp Онлајн Chat!