• banner11
  • banner22
  • 7
  • 10
  • 6
13 vjet përvojë biologjike nxjerrjes

Chengdu Chenlv barishte Co, Ltd (ChenLv Herb) është një prodhues dhe shperndares i ekstrakte bimore, materialeve të papërpunuara farmaceutike, shtojcave ushqimore dhe aditivëve të ushqimit. Që nga viti 2006, ne kemi qenë të nderuar dhe të përkushtuar për të shërbyer të gjitha llojet e konsumatorëve ...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha
WhatsApp Online Chat!