CNAS Kontrolli i cilësisë

W e  P rovide

identifikimi origjinale bimore, analiza e metaleve të rënda, pesticide analiza mbetje, analiza tretës, testimi Melamine, testimin mikrobiologjike, testimi rrezatim, bio-aktive përbërësit (komponentet shënues) analiza, analiza të rregullta fizike dhe kimike, ushqyese analiza kompozime dhe çështje të huaj zbulimin. 

laboratori jonë është çertifikuar CNAS. Të gjithë analist tona janë trajnuar në mënyrë rigoroze dhe të kualifikuar me përvojë të gjerë pune, e cila garantohet fuqishëm kontrolli i cilësisë dhe kapacitetit të sigurimit.

Devices Test:

 1. chromatograph përgatitje të lëngshme
 2. Absorbimit atomik spektromatës
 3. Performancë të lartë shtresë e hollë kromatografi
 4. HPLC
 5. Gas chromatograph
 6. Ngrirë vakum tharje furrë
 7. ELSD
 8. UV-Vis Spectrophotometer
 9. frigorifer temperaturë ultra-të ulët
 10. High-speed Centrifuge në frigorifer
 11. Reverse osmozë pajisje membrana pasurimit
 12. detektor Celuloza
 13. procesori ultrapure ujit
 14. Rotary aparat avullimi flotacion
 15. Konstante banjë me ujë temperatura Miriam
 16. norganic qeramike membrane pajisje ultra-filtrimit
 17. Nano-membrana pajisje ndarje
 18. meter Color dallim
 19. Microbial Testing Laboratory

WhatsApp Online Chat!