Hulumtim dhe Zhvillim

R & D Qendra jonë është e vendosur në Chengdu, Sichuan, dhe kemi marrëdhënie të mira bashkëpunuese me kompanitë e mëdha ndërkombëtare, si dhe universitete të famshme. Aktualisht, ka 20professional punës të stafit në R & D dhe QC departamentit. 12of punonjësit janë hulumtuesit të lartë. Në mënyrë për të bashkëpunuar punën e R & D, laboratori jonë është e pajisur me HPLC-ELSD, HPLC, GS-MS, HPTLC, Atomike Absorbance Spectrophotometer, Nano Membrane Sistemit, ngrijë-tharëse rrobash, SFE CO2 dhe kështu me radhë.

Puna e R & D përfshin ndarjen dhe purifikimin përbërës aktiv të bimëve; optimizuar procesin e prodhimit, analiza lidhje me perberes aktiv; kërkimit funksionalitetin e analizës sasiore e ingredients.We aktive gjithashtu ofrojnë produkte të përpunuara dhe të kryejë vlerësimin e sigurisë me bio-teknologjinë tonë për përzgjedhjen dhe pastrimin e burimeve botanik.

 

Gjatë viteve të fundit, ne kemi zhvilluar me sukses dhe prodhuar më shumë se 100 lloje të standardizuara ekstrakte.

ChenLv Herb është e fuqishme për zhvillimin e R & D qendër në mënyrë që të sigurojë ju me të mirë dhe produktet e fundit. Produktet janë zgjedhur rastësisht për testimin periodik të mbajtur konsistencë e çdo grumbull i products.All prodhimin proceset tona ndjekim rreptësisht specifikimet kërkues e PMP certifikuar ndërkombëtarisht ose ekuivalentimit, të cilat plotësojnë apo tejkalojnë disa nga standardet më të rrepta në botë. Nëse keni ndonjë pyetje gjatë ose pas blerjet, dokumentacioni ynë rigoroz siguron çdo hap e prodhimit është i gjurmueshëm.


WhatsApp Online Chat!