Layanan kami

  • Dahareun jeung inuman

    Dahareun jeung inuman

    bubuahan urang jeung bubuk sayur bisa loba dipaké dina kadaharan sarta inuman béda.

  • Produk kaséhatan

    Produk kaséhatan

    bahan nutraceutical béda ti pabrik bisa disadiakeun pikeun nyusun Anjeun pangalusna dina produk kaséhatan.

  • kosmétik

    kosmétik

    Sababaraha monomér herbal kayaning EGCG green tea bisa dipaké dina kaséhatan kulit.

  • farmasi

    farmasi

    500 rupa bubuk botanis atah, ekstrak herbal keur pilihan Anjeun. Sertifikasi ieu ditawarkeun.

Chengdu ChenLv Herb mangrupakeun pamekar, produsén, éksportir na supplier primér extracts tutuwuhan, bahan nutraceutical, komponén efektip bumbu chinese & produk nu patali jeung farmasi, inuman, kadaharan kaséhatan jeung kosmetik industries.We gaduh sapuluh taun pangalaman dina ékstraksi, conentration, isolasi tina rupa béda bumbu Cina.

Maca deui

Produk Artikel

Arrivals anyar

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key