Cina Chamomile ekstrak Manufacturers na suppliers | Chenlv

ekstrak Chamomile

Pondok Description:

Chamomile  nimba  téh asalna tina kembang tutuwuhan chamomile ngaliwatan hiji prosés fermentasi. Kauntungan kaséhatan na ngawengku anti radang jeung ubar keur nengtremkeun, anti convulsivant, ngaronjatkeun sistim imun jeung seueul. Aplikasi Chamomile nimba kaasup suplemén alam, inuman herbal brewed na cuka botanis.


jéntré produk

Tags produk

Bahan aktif:  apigenin

CAS No .: 520-36-5

Ngaran Latin:  Matricaria chamomilla L.

Bagian dipaké:  sakabeh ramuan

Penampilan:  bubuk coklat konéng

Metoda deteksi:  HPLC

spésifikasi:

ratio10: 1

ratio20: 1

Apigenin5%

Apigenin10%

Efficacy: 

ekstrak Chamomile nyaéta sari ramuan sakabeh garing tina Matricaria chamomilla L., tutuwuhan Compositae. Ieu utamana ngandung flavonoid, saponin, polisakarida, minyak volatile sarta bahan aktif lianna. Cai mibanda épék anti radang, anti jamur sarta antispasmodic. Eta geus dipake salaku bahan kosmetik farmasi sarta ngandung Chamomile. Bulu minyak ointments, creams na lotions anu dipaké di Éropah pikeun ngubaran sagala rupa panyakit kulit.

Bungkusan produk: 25KG / kendang

Jaman validitas: 24 bulan


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !