Jeruk -Methyl Hesperidin

Jeruk -Methyl Hesperidin

Pondok Description:

produk ieu campuran cai-leyur loba dihydroflavone métil hesperidin.The efficacy vitamin P bisa ningkatkeun fungsi vitamin C, sarta boga anti virus kuat sarta pangaruh anti baktéri, nu bisa ngahambat kana baranahan influenza virus.Can ngahambat peta nu tyrosinase nu nyababkeun kulit jadi hideung, bisa dipaké pikeun ngubaran panyakit kulit kayaning titik hideung, freckle.


  • FOB Harga: US $ 10 - 500 / kg
  • Min.Order kuantitas: 25kg
  • Suplai Kamampuhan: 10000kgs per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

     

     

    Ngaran produk: métil Hesperidin

    Ngaran Latin:  Citrus aurantium L

    Bagian Dipaké: kacangan

    Bahan aktif & spésifikasi: métil Hesperidin94%

    CAS: 11013-97-1

    Métode Test: UV

    item tés spésifikasi   metoda test
    katingalian Yelllow kalayan bubuk Rupa greenish pisuil
    bau boga sipat husus pisuil
    rasa boga sipat husus pisuil
    Idéntifikasi (AB) positip pisuil
    kaleyuran Gampang leyur dina cai pisuil
    Assay 94% UV
    Chalcone syarat papanggih HPLC
    bolong Ukuran 95% lolos 80mesh CP2010
    lebu ≤0.5% CP2010
    bulk Density ≥0.40g / ml CP2010
    Leungitna on drying <5.0% CP2010
    Logam beurat ≤20.0ppm CP2010
    siga ≤2.0ppm AA
    PB ≤2.0ppm AA
    Hg ≤0.1ppm AA
    cd ≤1.0ppm AA
    Total count plat ≤1000cfu / g CP2010
    Ragi & kapang ≤100cfu / g CP2010
    Coliforms negatip CP2010
    Salmonella negatip CP2010

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !