Rhodiola Rosea pe

Rhodiola Rosea pe

Pondok Description:

sari nu aya amis sareng komponenana bitter.Main anu salidroside na rosavins, nu boga pangaruh enhancing fungsi imun, mayungan haté sarta cerebrovascular sarta antikanker.


  • FOB Harga: US $ 10 - 500 / kg
  • Min.Order kuantitas: 25kg
  • Suplai Kamampuhan: 10000kgs per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

     

    Ngaran produk: Rhodiola Rosea pe

    Ngaran Latin:   Rhodiola rosea Linn

    Bagian Dipaké: Akar

    Aktif Bahan & spésifikasi: 3% Rosavins 1% Salidroside

    CAS: 84954-92-7

    Métode Test: HPLC

    item tés spésifikasi   metoda test
    katingalian bubuk brownish konéng pisuil
    rasa boga sipat husus pisuil
    bau boga sipat husus pisuil
    pangenalan syarat papanggih TLC
    Rosavins 3%, 5%, 8% HPLC
    Salidroside 1%, 3%, 5%, 8% HPLC
    bolong Ukuran 100% lolos 80mesh CP2010
    bulk Density 0.4-0.6g / ml CP2010
    disadap Density 0.7-0.9g / ml CP2010
    Leungitna on drying ≤5.0% CP2010
    lebu ≤5.0% CP2010
    résidu péstisida syarat papanggih GC
    résidu pangleyur syarat papanggih GC
    Logam beurat ≤10.0ppm AA
    siga ≤1.0ppm AA
    PB ≤2.0ppm AA
    Hg ≤0.1ppm AA
    cd ≤1.0ppm AA
    Total count plat ≤1000cfu / g CP2010
    Ragi & kapang ≤100cfu / g CP2010
    Coliforms negatip CP2010
    Salmonella negatip CP2010

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !