Tongkat Ali pe

Tongkat Ali pe

Pondok Description:

ekstrak Tongkat ali mibanda kamampuhan pikeun ningkatkeun tanaga jeung énergi, ngurangan kacapéan, sterilization, anti - sariawan, anti - panas, antikanker, antioksidan, anti - rematik.


  • FOB Harga: US $ 10 - 500 / kg
  • Min.Order kuantitas: 25kg
  • Suplai Kamampuhan: 10000kgs per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Tongkat Ali pe

    Ngaran Latin:  Eurycoma Longifolia Jack

    Bagian Dipaké: Akar

    Bahan aktif: Eurycomanone, eurycomanol, eurycomalactone; rupa canthine-6-hiji alkaloid

    Spésifikasi: 5: 1.100: 1.200: 1

    Test Métode: TLC, HPLC

    item tés spésifikasi   metoda test
    katingalian bubuk rupa konéng brownish pisuil
    rasa boga sipat husus pisuil
    bau boga sipat husus pisuil
    pangenalan syarat papanggih TLC
    bolong Ukuran 100% lolos 80mesh CP2010
    bulk Density 0.4-0.6g / ml CP2010
    disadap Density 0.7-0.9g / ml CP2010
    Leungitna on drying ≤5.0% CP2010
    lebu ≤5.0% CP2010
    résidu péstisida syarat papanggih GC
    résidu pangleyur syarat papanggih GC
    Logam beurat ≤10.0ppm AA
    siga ≤1.ppm AA
    PB ≤2.0ppm AA
    Hg ≤0.1ppm AA
    cd ≤1.0ppm AA
    Total count plat ≤1000cfu / g CP2010
    Ragi & kapang ≤100cfu / g CP2010
    Coliforms negatip CP2010
    Salmonella negatip CP2010

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !